Ronde tafel ontbijtsessie: Werknemersparticipatie
Donderdag 31 januari 2019, 08.00 - 10.00 uur bij Van Doorne, Jachthavenweg 121 Amsterdam

Talent aantrekken en behouden 

Een exclusieve ontbijtsessie over financiële werknemersparticipatieregelingen.
 

Werkgevers zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om talent op een creatieve manier te kunnen aantrekken, behouden en belonen. Vooral voor snelgroeiende ondernemingen is talent één van de belangrijkste factoren om verdere groei te realiseren maar tevens ook één van de grootste uitdagingen. Een financiële werknemersparticipatieregeling voor werknemers kan hiervoor een oplossing bieden.

Ontbijtsessie financiële werknemersparticipatieregelingen
Werknemersparticipatie kan op verschillende manieren worden vormgegeven, afhankelijk van de beschikbare middelen en omvang van het aangeboden pakket. In dat kader komen allerlei aspecten aan de orde, zoals de waardering, de duur van de participatie, wat gebeurt er bij eventueel tussentijds vertrek, wat zijn de afspraken bij exit en – niet in de laatste plaats – hoe kan de participatie fiscaal optimaal worden gestructureerd. Al deze onderwerpen zullen wij op 31 januari behandelen om te zien welke regeling het beste bij uw onderneming past.

Wanneer u toestemming geeft, kunt u deze altijd ook weer intrekken door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons privacy statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.